Type A + B = ¼ Type C = 3 ¼
3 ¼
1 ½ + 3

Kartoffelfad med tomat, helstegt svinemørbrad og rosenkål

Udskriv opskrift
Kartoffelfad med tomat, helstegt svinemørbrad og rosenkål
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 55 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Svinemørbrad med baconsvøb ( blå 16 felter - rød 1 felt )
Kartoffelfad med tomat
Rosenkål 4 portion ( 1 portion = mørkegrøn 1 felt )
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Ventetid 55 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Svinemørbrad med baconsvøb ( blå 16 felter - rød 1 felt )
Kartoffelfad med tomat
Rosenkål 4 portion ( 1 portion = mørkegrøn 1 felt )
Instruktioner
Mørbrad med bacon
  1. Svinemørbrad med baconsvøb ( total blå 16 felter - rød 1 felt ) 1 portion 165 g ( blå 3 ¼ felt - rød ¼ felt )
  2. Rens mørbraden for hinder og sener, så den er klar til stegning. Smør den hele mørbrad med et tyndt lag sennep. Rul baconskiverne rundt om mørbraden, så den er klar til at lægge ind på kartoflerne efter 30 minutter i ovnen ved 200 °
Kartoffelfad med tomat total grøn 14 felter
  1. 1 portion 390 g kartoffelfad ( lysegrøn 1½ felt + mørkegrøn 2 felter )
  2. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Rens løget og peberfrugten, og skær dem i mindre tern. Flæk chili, fjern kernerne og hak chiliskallen fint. Bland alle grøntsager og chili i et ildfast fad. Hæld flået tomat og bouillon over.
  3. Tænd for ovnen på 200°. Bag kartoflerne midt i ovnen i 30 minutter.
  4. Efter af kartoflerne har bagt i 30 minutter, sættes mørbraden ind ovenpå kartoflerne. Der bages videre i yderligere 25 min så begge dele er færdig samtidig. Lad mørbraden hvile indpakket i folie i nogle minutter, inden den skæres i passende stykker, som anrettes ovenpå kartoffelfadet ved servering.
Rosenkål
  1. 100g rosenkål er 1/4 portion = mørkegrøn 1 felt
  2. Fjern de yderste blade. Skær rodskiven af og skyl kålen. Kog dem møre i letsaltet vand ca. 5-10 minutter afhængig af størrelse og fasthed.
  3. Type C kommer 15 g smør hen over de varme rosenkål inden servering = 3 røde felter 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *