1
3
0 + 4

Boller i tomatsovs med pasta

Boller i tomatsovs med pasta
Udskriv opskrift
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til madplan:
Denne opskrift er tilføjet til din madplan
Antal personer
personer
Ingredienser
Kødboller 16 stk
Tomatsovs til 4 måltider
Kogt pasta ( 9 mørkegrøn ) 4 portion
Antal personer
personer
Ingredienser
Kødboller 16 stk
Tomatsovs til 4 måltider
Kogt pasta ( 9 mørkegrøn ) 4 portion
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til madplan:
Denne opskrift er tilføjet til din madplan
Instruktioner
Kødboller
  1. Pil og riv løget på et rivejern.
  2. Rør kødet, revetløg, æg, rasp og mælk sammen i en skål til en fars. Krydr med salt og peber.
  3. Lad farsen hvile i 5-10 minutter i køleskabet.
  4. Sæt en gryde med rigeligt letsaltet vand over, tilsæt laurbærblade i eller løvstikke. Bring vandet i kog.
  5. Form farsen til 16 lige store boller ved hjælp af en ske. Læg bollerne i det kogende vand efterhånden som de er formet ( 8-10 stk. ad gangen), dæmp varmen og lad bollerne koge 6-8 minutter.
  6. Bollerne er færdige, når de kommer op til overfladen. Tag dem op med en hulske og læg dem i en sigte.
Tomatsaucee
  1. Rengør bladsellerien og løg; hak løget fint og skær bladselleri i tynde skiver.
  2. Svits løget i olien i en tykbundet gryde.
  3. Tilsæt bladselleri og lad det svitse med et kort øjeblik.
  4. Tilsæt flået tomat ( tomat/saft), bouillon terning, hvidløg og krydderier.
  5. Lad sovsen simre 10-15 minutter, til grøntsagerne er møre.
  6. Blend sovsen med en stavblender, og smag til med salt og peber.
  7. Denne opskrift er optimal at lave i 4 portioner - så du kan fryse resten ned til en anden dag, eller have flere der spiser med.
Pasta
  1. Kod pastaen i rigeligt, letsaltet vand efter pakkens anvisning.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *