½
1
0+1

Rugbrød med fiskefilet og mager remoulade – A + B

Rugbrød med fiskefilet og mager remoulade
Udskriv opskrift
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til madplan:
Denne opskrift er tilføjet til din madplan
Antal personer
person
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til madplan:
Denne opskrift er tilføjet til din madplan
Instruktioner
  1. Fiskefilet paneret og stegt i smør og lagt på fedtsugende papir.
  2. Piccalilly, Crevena pikles finthakket, røres med fromages frais Type A & B . Type C bruger mayonnaise - giver 1 ekstra felt rød.
  3. Læg filskefilet på rugbrøddet, og kom den rørte remoulade øverst. Pynt med frisklippet karse og en skive citron.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *