0+3½

Salat med rejer, mango og asparges

Salat med rejer, mango og asparges
Udskriv opskrift
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til madplan:
Denne opskrift er tilføjet til din madplan
Antal personer
person
Ingredienser
Antal personer
person
Ingredienser
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til madplan:
Denne opskrift er tilføjet til din madplan
Instruktioner
  1. Knæk det nederste træde del af aspargsene og skyl dem.
  2. Bring en gryde letsaltede vand i kog - brug ikke mere vand end det lige dækker aspargsene.
  3. Giv aspargsene et let opkog. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af i en sigte.
  4. Er dine ærter frosne, giv dem et kort opkog i det salte vand ( højst 1 min) og hæld dem op i sigten.
  5. Skræl mangoen, og skær den fri af stenen og skær den i små tern.
  6. Skær de kogte asparges i mindre stykker.
  7. Bland mango, asparges, ærter og rejer i en skål.
  8. Vend blandingen med citronsaft, salt og peber samt friske korianderblade.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *