2½
0+3½
Salat med rejer, mango og asparges
Antal personer |
person
|
Ingredienser
- 140 g 140 g kogte rejer
- 160 g mangofrugtkød svarer til ca. 1 mangofrugt
- 200 g friske grønne asparges
- 90 g grønne ærter frosne skal blancheres
- 1 spsk 1 spsk. citronsaft
- 1 drys friskkværnet salt og peber
- 4-5 stk Friske korianderblade
Ingredienser
|
Instruktioner
- Knæk det nederste træde del af aspargsene og skyl dem.
- Bring en gryde letsaltede vand i kog - brug ikke mere vand end det lige dækker aspargsene.
- Giv aspargsene et let opkog. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af i en sigte.
- Er dine ærter frosne, giv dem et kort opkog i det salte vand ( højst 1 min) og hæld dem op i sigten.
- Skræl mangoen, og skær den fri af stenen og skær den i små tern.
- Skær de kogte asparges i mindre stykker.
- Bland mango, asparges, ærter og rejer i en skål.
- Vend blandingen med citronsaft, salt og peber samt friske korianderblade.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!