¼
1½ + ¾

Svinekotelet, spinatsalat med ærter og mormordressing samt græske kartofler – B

Svinekotelet, spinatsalat med ærter og mormordressing - B samt græske kartofler
Udskriv opskrift
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til madplan:
Denne opskrift er tilføjet til din madplan
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 40 minutter
Antal personer
person
Ingredienser
Svinekotelet ( blå 2 felter - rød 1 felt - gul 1 felt)
Spinatsalat med ærter og mormordressing ( blå ½ felt - gul ¼ felt - mørkegrøn ¾ felt)
Græske ovnkartofler ( Rød 1 felt - lysegrønne 1½ felt)
Forberedelses tid 10 minutter
Tilberedningstid 20 minutter
Ventetid 40 minutter
Antal personer
person
Ingredienser
Svinekotelet ( blå 2 felter - rød 1 felt - gul 1 felt)
Spinatsalat med ærter og mormordressing ( blå ½ felt - gul ¼ felt - mørkegrøn ¾ felt)
Græske ovnkartofler ( Rød 1 felt - lysegrønne 1½ felt)
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Tilføj til madplan:
Denne opskrift er tilføjet til din madplan
Instruktioner
Svinekotelet
  1. Svinekotelet ( blå 2 felter - rød 1 felt - gul 1 felt) Læg svinekoteletten på en bradepande beklædt med bagepapir. Krydr med salt peber, Hæld 1 spsk. honning over koteletten. Steg kødet i ovnen ca. 17 min - evt. de sidste 3-4 minutter under grill.
Spinatsalat med ærter og mormordressing
  1. Spinatsalat med ærter og mormordressing ( blå ½ felt - gul ¼ felt - mørkegrøn ¾ felt) Vask og afdryp spinatbladene, og tilsæt ærterne. Skær rødløget i tynde skiver og bland det hele sammen i en skål. Rør dressing sammen og hæld det over salaten.
Græske ovnkartofler
  1. Græske ovnkartofler ( Rød 1 felt - lysegrønne 1½ felt) Tænd for ovnen 200°. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Vend kartoflerne med olivenolie, citronsaft og rosmarinkviste. Bag kartoflerne 35-40 minutter midt i ovnen.
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *