Svinekotelet, spinatsalat med ærter og mormordressing – B samt græske kartofler
Antal personer Forberedelses tid
1person 10minutter
Tilberedningstid Ventetid
20minutter 40minutter
Antal personer Forberedelses tid
1person 10minutter
Tilberedningstid Ventetid
20minutter 40minutter
Ingredienser
Svinekotelet ( blå 2 felter – rød 1 felt – gul 1 felt)
Spinatsalat med ærter og mormordressing ( blå ½ felt – gul ¼ felt – mørkegrøn ¾ felt)
Græske ovnkartofler ( Rød 1 felt – lysegrønne 1½ felt)
Instruktioner
Svinekotelet
  1. Svinekotelet ( blå 2 felter – rød 1 felt – gul 1 felt) Læg svinekoteletten på en bradepande beklædt med bagepapir. Krydr med salt peber, Hæld 1 spsk. honning over koteletten. Steg kødet i ovnen ca. 17 min – evt. de sidste 3-4 minutter under grill.
Spinatsalat med ærter og mormordressing
  1. Spinatsalat med ærter og mormordressing ( blå ½ felt – gul ¼ felt – mørkegrøn ¾ felt) Vask og afdryp spinatbladene, og tilsæt ærterne. Skær rødløget i tynde skiver og bland det hele sammen i en skål. Rør dressing sammen og hæld det over salaten.
Græske ovnkartofler
  1. Græske ovnkartofler ( Rød 1 felt – lysegrønne 1½ felt) Tænd for ovnen 200°. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Vend kartoflerne med olivenolie, citronsaft og rosmarinkviste. Bag kartoflerne 35-40 minutter midt i ovnen.