1
0+1

Rugbrød med roastbeef og mager remoulade – type A+B

Rugbrød med roastbeef og mager remoulade

Type: Frokost type B, Frokost type A
Antal: 1 person

Ingredienser

  • 25 g fuldkornsbrød med mindst 50 % kærner
  • 45 g roastbeef
  • 2 tsk Piccalilly (Cervera) fint hakkes pickles
  • 1 tsk fromage frais
  • 1 drys revet peberrod og karse efter smag

Sådan gør du

  • Læg de tyndt sårede skiver roastbeef på rygbrøddet
  • Rør en remoulade af - Piccalilly (Cervera) - og fromage frais ( eller mayonnaise )
  • Kom remoulade, karse og revet peberrod på roastbeef.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering