0+3½

Salat med rejer, mango og asparges type A+B

Salat med rejer, mango og asparges

Type: Frokost type B, Frokost type A
Antal: 1 person

Ingredienser

  • 140 g 140 g kogte rejer
  • 160 g mangofrugtkød svarer til ca. 1 mangofrugt
  • 200 g friske grønne asparges
  • 90 g grønne ærter frosne skal blancheres
  • 1 spsk 1 spsk. citronsaft
  • 1 drys friskkværnet salt og peber
  • 4-5 stk Friske korianderblade

Sådan gør du

  • Knæk det nederste træde del af aspargsene og skyl dem.
  • Bring en gryde letsaltede vand i kog - brug ikke mere vand end det lige dækker aspargsene.
  • Giv aspargsene et let opkog. Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af i en sigte.
  • Er dine ærter frosne, giv dem et kort opkog i det salte vand ( højst 1 min) og hæld dem op i sigten.
  • Skræl mangoen, og skær den fri af stenen og skær den i små tern.
  • Skær de kogte asparges i mindre stykker.
  • Bland mango, asparges, ærter og rejer i en skål.
  • Vend blandingen med citronsaft, salt og peber samt friske korianderblade.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering