Grøn krydderurtedressing

Grøn krydderurtedressing

Mangler du en opskrift eller inspiration til en lækker dressing? Så prøv denne velsmagende opskrift på grønkrydderurtedressing med smag af karse, purløg, persille og basilikum. God til pitabrød og salat!
Type: Tilbehør type A, Tilbehør type B, Tilbehør type C
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 150 g Cremefraiche 9%
  • 200 g Ylette A38, 1,5%
  • 4 spsk karse
  • 2 spsk purløg
  • 2 spsk kruspersille
  • 2 spsk basilikum
  • 1 tsk zittauerløg
  • ½ tsk groft salt
  •  friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Rør fraiche og ylette sammen.
  • Tilsæt krydderurterne og smag dressingen til med løg, salt og peber.
  • Lad dressingen stå koldt i 1 time, og rør den op inden serveringen.

Tip

  • Server fx dressingen til pitabrød eller til salatskålen.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!