Madplan – Type C

Her kan du oprette din egen madplan. I dropdown-feltet er opskrifterne inddelt i morgenmad, frokost, aftensmad og tilbehør. Vælg den opskrift, som du ønsker at tilføje og træk den herefter til den ønskede position på madplanen. Området bliver markeret med en grå baggrund, når du kan slippe den. Udfyld din madplan på denne måde indtil du er færdig.

Når du har tilføjet alle ønskede opskrifter, kan du klikke på “Beregn feltværdier” for at få en oversigt over alle værdier på de valgte opskrifter. Herefter kan du eventuelt skifte ud og udføre samme handling igen. Ønsker du at slette en overskrift fra madplanen, så klikker du på den givne opskrift for derefter at trykke på “skraldespand”-ikonet i den lyseblå bjælke.

Du kan også tilføje en opskrift selv om du har ingredienserne. Her vælger du blot at sætte flueben i “Tilføj som rest”. På den måde tilføjes ingredienserne ikke til indkøbslisten.

Du kan afslutningsvis enten udskrive din madplan, udskrive opskrifter og/eller generere en indkøbsliste. For at generere en indkøbsliste trykker du på “Opret indkøbsliste” og vælger derefter hvor mange af dagene der skal købes ind til. Tryk herefter på knappen med fluebenet for at generere listen. Du kan både tilføje og fjerne ingredienser fra indkøbslisten herefter.

God fornøjelse med din madplan!

Grupperet efter: alfabet, Keyword
Træk opskrift til din menu:
Beregn feltværdier
February 18
Idag
Dag 7354
February 19
I morgen
Dag 7355
February 20
torsdag
Dag 7356
February 21
fredag
Dag 7357
Morgenmad
Frokost
Aftensmad
Mellemmåltid/snacks
Klik på opskriften for at se detaljer, ændre antal personer eller slette opskriften
Opskrift: Valgte opskrift:
Ingrediens Antal