Madplan – Type C

Her kan du oprette din egen madplan. I dropdown-feltet er opskrifterne inddelt i morgenmad, frokost, aftensmad og tilbehør. Vælg den opskrift, som du ønsker at tilføje, og træk den herefter til den ønskede position på madplanen. Området bliver markeret med en grå baggrund, når du kan slippe den. Udfyld din madplan på denne måde, indtil du er færdig.

Når du har tilføjet alle ønskede opskrifter, kan du klikke på “Beregn feltværdier” for at få en oversigt over alle værdier på de valgte opskrifter. Herefter kan du eventuelt skifte ud og udføre samme handling igen. Ønsker du at slette en opskrift fra madplanen, klikker du på den pågældende opskrift og derefter på skraldespand-ikonet i den lyseblå bjælke.

Du kan afslutningsvis enten udskrive din madplan, udskrive opskrifter og/eller generere en indkøbsliste.

For at generere en indkøbsliste trykker du på “Opret indkøbsliste” og vælger derefter, hvor mange af dagene der skal købes ind til. Tryk herefter på knappen med fluebenet for at generere listen. Du kan både tilføje og fjerne ingredienser fra indkøbslisten herefter. Du kan også tilføje en opskrift, selv om du har alle ingredienserne. Her vælger du blot at sætte flueben i “Tilføj som rest”. På den måde tilføjes ingredienserne ikke til indkøbslisten.

God fornøjelse med din madplan!

Grupperet efter: alfabet, Keyword
Træk opskriften ned til madplanen på den ønskede dag.
Beregn feltværdier
December 1
I dag
Day 7641
December 2
I morgen
Day 7642
December 3
torsdag
Day 7643
December 4
fredag
Day 7644
Morgenmad
Frokost
Aftensmad
Mellemmåltid/snacks
Klik på en opskrift for flere detaljer
Opskrift: Opskrifter:
Ingrediens Antal