Nødder eller saltmandler som mellemmåltid

Nødder som mellemmåltid

Type: snacks/mellemmåltid B, snacks/mellemmåltid C
Antal: 1 person

Ingredienser

Nødder

  • 20 g nødder røde 2 felter

SALTMANDLER

  • 200 g mandler
  • 4 spsk salt
  • dl kogende vand kogende vand

Sådan gør du

  • Du kan frit vælge mellem hasselnød, mandel, pistacie eller valnød - og du kan også salte mandler - det plejer at være en succes.

Saltmandler

  • Fremgangsmåde
  • Rør 4 spsk. salt ud i det kogende vand og læg mandlerne i vandet.
  • Lad mandlerne stå i blød i cirka 20 minutter
  • Dræn mandlerne godt for vand og fordel dem i et lag på en bageplade med bagepapir.
  • Drys med ekstra salt hvis du har lyst og bag ved 150° i 20-22 minutters tid.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!