Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner
Antal: personer
Ingredienser
- 200 g fintsnittet rødkål
- 125 g rå, skrællede rødbeder i meget tynde strimler
- ½ tsk groft salt
- ¾ spsk eddike, fx kirsebæreddike eller hindbæreddike
Dressing
- ¾ spsk honning
- ½ spsk dijonsennep
- ½ spsk fint revet frisk peberrod
- 1 spsk Madlavningsfløde 8%, Karolines Køkken
- ½ spsk eddike, fx kirsebæreddike eller hindbæreddike
- 1 spsk tørret tranebær
- ½ spsk olivenolie
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Bland rødkål, rødbeder, salt og eddike i en skål og ælt grøntsagerne godt, så fibrene mørnes let.
Dressing
- Hak, i en hurtighakker, honning, sennep, peberrod, fløde, eddike, tranebærbær, olie og peber til en glat dressing og vend den sammen med rødkål og rødbeder.
- Vend rødkål og rødbede med granatæblekerner og hæld dressingen over .
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!