Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner

 

Coleslaw af rødkål, rødbeder og granatæblekerner

Server fx coleslawen som tilbehør til stegte andelår eller en god simregryde med oksebov. Vi harvendt friske korianderblade i coleslawen. Dem kan du evt. skifte ud med basilikumblade, hvis ikke du bryder dig om koriander.
Type: Tilbehør type A, Tilbehør type B, Tilbehør type C
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g fintsnittet rødkål
  • 125 g rå, skrællede rødbeder i meget tynde strimler
  • ½ tsk groft salt
  • ¾ spsk eddike, fx kirsebæreddike eller hindbæreddike

Dressing

  • ¾ spsk honning
  • ½ spsk dijonsennep
  • ½ spsk fint revet frisk peberrod
  • 1 spsk Madlavningsfløde 8%, Karolines Køkken
  • ½ spsk eddike, fx kirsebæreddike eller hindbæreddike
  • 1 spsk tørret tranebær
  • ½ spsk olivenolie
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Bland rødkål, rødbeder, salt og eddike i en skål og ælt grøntsagerne godt, så fibrene mørnes let.

Dressing

  • Hak, i en hurtighakker, honning, sennep, peberrod, fløde, eddike, tranebærbær, olie og peber til en glat dressing og vend den sammen med rødkål og rødbeder.
  • Vend rødkål og rødbede med granatæblekerner og hæld dressingen over .
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!