Edamame-bønnesalat
Antal: personer
Ingredienser
- 400 g haricots verts dampede
- 300 g edamamebønner (sojabønne), frosne optøede
- 100 g rødløg skåret i halve i tynde skiver
- 1 dl purløg fintklippet
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk groft salt
- 200 g Karolines Køkken® Salatost i blok
- 100 g blandede babysalatblade, renset
- 1 stk citron økologisk
Sådan gør du
- Frosne edamamebønner er blancherede, men bør altid koges kortvarigt med lidt salt.
- Vend alle ingredienserne til bønnesalaten sammen, bortset fra ost, salatblade og citron.
- Anret bønnesalaten på en bund af spæde salatblade.
- Skær osten i tern
- Fordel osten og læg citronbådene ved siden af så man selv kan presse saft på.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!