Edamame-bønnesalat

 

Edamame-bønnesalat

En fin og mættende salat med 2 slags bønner. Bønnesalaten egner sig som tilbehør til mange ting, ikke mindst kød fra grillen.
Type: Tilbehør type B, Tilbehør type C
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g haricots verts dampede   
  • 300 g edamamebønner (sojabønne), frosne optøede  
  • 100 g rødløg skåret i halve i tynde skiver   
  • 1 dl purløg fintklippet    
  • 1 spsk olivenolie      
  • 1 tsk groft salt      
  • 200 g Karolines Køkken® Salatost i blok     
  • 100 g blandede babysalatblade, renset 
  • 1 stk citron økologisk

Sådan gør du

  • Frosne edamamebønner er blancherede, men bør altid koges kortvarigt med lidt salt.
  • Vend alle ingredienserne til bønnesalaten sammen, bortset fra ost, salatblade og citron.
  • Anret bønnesalaten på en bund af spæde salatblade.
  • Skær osten i tern
  • Fordel osten og læg citronbådene ved siden af så man selv kan presse saft på.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!