Hyldeblomstchia

Hyldeblomstchia

Få en god start på dagen med hyldeblomstmarinerede chiafrø og med skøn frugt og grønt på morgenmaden.
Type: Morgenmad type B, Morgenmad type A
Antal: 2 personer

Ingredienser

Hyldeblomstchia

  • 2 spsk koncentreret hyldeblomstsaft
  • 2 spsk vand
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 nip vaniljepulver
  • 125 g agurk i tern
  • 125 g jordbær i tern
  • 4 dl Arla A38® naturel 0,5% økologisk
  • 25 g mandel hakket i grove stykker

Sådan gør du

Hyldeblomstchia

  • Bland saft, vand, chiafrø og vaniljekorn sammen og lad dem trække i ca. 15 min.
  • Vend agurk og jordbær sammen.
  • Hæld det syrnede produkt i skåle og fordel frugt og grønt herpå.
  • Drys med mandler og server.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!