Omelet med skinke
Antal: person
Ingredienser
- 1 stk æg
- 3 stk æggehvider
- 3 spsk. minimælk
- 7 g smør
- 30 g rød peberfrugt
- 30 g mager spegeskinke
- 1 bundt rucola
- 50 g groft brød mindst 50 % fuldkornsmel
Sådan gør du
- Pisk æg, æggehvider og mælk i en skål.
- Rens peberfrugten og skær den i små tern og tag evt. fedtkant af spegeskinken.
- Smelt smørret på en lille pande. Når smørret bruser, hældes æggemassen på. Dæmp varmen og læg låg på panden.
- Bag omeletten ved svag varme 2-3 minutter til den er fast og gylden på bagsiden - brug en træpalet til at løfte kanten med, så du kan se den er færdig.
- Når omeletten er færdigstegt på bagsiden lægges peberfrugt og skinke på, derefter løsnes bagsiden og foldes med en træspatel, således at den ene halvdel lægges ind over den anden.
- Du kan nu flytte omeletten over på din tallerken med spartlen, og pynte med skyllet rucola.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!