2
2
0+2
Omelet med skinke

Antal: person
Ingredienser
- 1 stk æg
- 3 stk æggehvider
- 3 spsk. minimælk
- 7 g smør
- 30 g rød peberfrugt
- 30 g mager spegeskinke
- 1 bundt rucola
- 50 g groft brød mindst 50 % fuldkornsmel
Sådan gør du
- Pisk æg, æggehvider og mælk i en skål.
- Rens peberfrugten og skær den i små tern og tag evt. fedtkant af spegeskinken.
- Smelt smørret på en lille pande. Når smørret bruser, hældes æggemassen på. Dæmp varmen og læg låg på panden.
- Bag omeletten ved svag varme 2-3 minutter til den er fast og gylden på bagsiden - brug en træpalet til at løfte kanten med, så du kan se den er færdig.
- Når omeletten er færdigstegt på bagsiden lægges peberfrugt og skinke på, derefter løsnes bagsiden og foldes med en træspatel, således at den ene halvdel lægges ind over den anden.
- Du kan nu flytte omeletten over på din tallerken med spartlen, og pynte med skyllet rucola.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!