Omelet med skinke

Omelet med skinke - B

Type: Morgenmad type B
Antal: 1 person

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 3 stk æggehvider
  • 3 spsk. minimælk
  • 7 g smør
  • 30 g rød peberfrugt
  • 30 g mager spegeskinke
  • 1 bundt rucola
  • 50 g groft brød mindst 50 % fuldkornsmel

Sådan gør du

  • Pisk æg, æggehvider og mælk i en skål.
  • Rens peberfrugten og skær den i små tern og tag evt. fedtkant af spegeskinken.
  • Smelt smørret på en lille pande. Når smørret bruser, hældes æggemassen på. Dæmp varmen og læg låg på panden.
  • Bag omeletten ved svag varme 2-3 minutter til den er fast og gylden på bagsiden - brug en træpalet til at løfte kanten med, så du kan se den er færdig.
  • Når omeletten er færdigstegt på bagsiden lægges peberfrugt og skinke på, derefter løsnes bagsiden og foldes med en træspatel, således at den ene halvdel lægges ind over den anden.
  • Du kan nu flytte omeletten over på din tallerken med spartlen, og pynte med skyllet rucola.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!