Pesto

Pesto

Kan pifte mange retter op – lav den selv og få en intens smag af basilikum.
Type: Tilbehør type A, Tilbehør type B, Tilbehør type C
Antal: 10 gram er 1 felt

Ingredienser

  • 2 dl olivenolie
  • spsk pinjekerne
  • 1 fed hvidløg
  • 50 g parmesanost
  • ½ tsk fint salt
  • l friske basilikumblade (ca.75g)

Sådan gør du

  • Kom olie, pinjekerner, hvidløg, ost og salt i en blender.
  • Blend ved langsomste hastighed i ca. 1 min.
  • Tilsæt basilikumblade medstilke og blend igen ved langsomste hastighed i ca. 30 sek.
  • Stil pestoen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
  • Smag til.
  • 10 g = 1 rød

Tips

  • Brug pestoen som dip til brød eller vend den i din kogte pasta. Pestoen kan holde sig tildækket i køleskabet i ca. 1 uge. Hæld evt. lidt ekstra olie på hvis der mangler.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!