Salat med ramsløgsgremolata

Antal: personer
Ingredienser
Hovedingredienser
- 1¼ kg kartoffel
- 2 liter vand
- ½ spsk. koldpresset rapskimolie
- 1½ tsk. groft salt
Ramsløgsgremolata
- 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
- 1½ dl finthakkede friske blade af ramsløg
- 2 tsk. fintrevet citronskal (usprøjtet)
- 200 g røget musling a. 2 dåser
- 1 stk. agurk skåret i stave
- 100 g radise i kvarte
- 2 stk. rødløg fint hakket
- ½ spsk. koldpresset rapskimolie
- 1 spsk. friskpresset citronsaft
Pynt
- friske blade af ramsløg
Sådan gør du
- Kom kartoffelbådene i en gryde med kogende vand.
- Bring vandet i kog og kog kartoflerne ved svag varme og under låg i ca. 3 min.
- Hæld vandet fra og bland kartoflerne med olie og salt.
- Fordel kartoffelbådene på en plade med bagepapir og steg dem midt i ovnen.
- Stegetid : Ca. 15 min. ved 250°.
Ramsløgsgremolata
- Mos osten og bland den med ramsløg og citronskal.
- Hæld lagen fra muslingerne og chek dem for eventuelle skaller o.l.
Servering
- Anret de lune kartofler sammen med agurk, radiser, rødløg og muslinger.
- Dryp olie og citronsaft over salaten og pynt med ramsløgsblade.
- Server med gremolataen.
Tips
- I stedet for røgede muslinger kan du bruge tun fra dåse eller frisk, røget tun.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!