Vegetar tacos med ost og tomatsalsa

 

Vegetar tacos med ost og tomatsalsa

Små bløde tacos med fyld af rødkål, tomatsalsa og salatost.
Type: Frokost type A
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g fint strimlet rødkål eller lilla spidskål
  • ½ tsk groft salt

Tomatsalsa

  • 850 g tomat
  • 2 stk små finthakkede fed hvidløg
  • 3 spsk fint hakkede pebermynteblade
  • 1 spsk frisk presset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • 350 g majskerner
  • 12 stk mini tortilla, på 25 g
  • 100 g avocado skåret i mindre stykker
  • 200 g Cheasy salatost i tern 3% fedt

Sådan gør du

  • Vend rødkålen med salt, hæld den i en sigte og lad den stå i ca. 15 min.

Tomatsalsa

  • Udkern tomaterne og skær tomatkødet i små tern
  • Tilsæt de øvrige ingredienser og stil salsaen til side til serveringen.
  • Knug rødkålen fri for væde og bland den med majskerner.
  • Lun tortillaerne efter anvisning på emballagen og fyld dem med rødkåls blandingen, tomatsalsa, avocado og ost.
    Stil dem tæt sammen på et fad og server med resten af salsaen.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!