Edamame-bønnesalat
Antal: personer
Ingredienser
Bønnesalat
- 400 g haricots verts dampede
- 300 g edamamebønner (sojabønne)
- 100 g rødløg i halve meget tynde skiver
- 1 dl purløg
- 1 tsk olivenolie
- 1 tsk groft salt
- 200 g Cheasy salatost i tern 3%
- 100 g blandede babysalatblade
- 1 stk citron i både usprøjtet
Sådan gør du
- Frosne edamamebønner er blancherede, men bør altid koges kortvarigt.
Bønnesalat
- Vend alle ingredienserne til bønnesalaten sammen, bortset fra ost, salatblade og citron.
- Anret bønnesalaten på en bund af spæde salatblade.
- Fordel osten og læg citronbådene ved siden afså man selv kan presse saft på.
Tip
- Vi serverer citronbådene til salaten i stedet for at hælde den over som citronsaft, fordi syren fra citronen hurtigt giver de grønne bønner en kedelig farve. Det undgår du, når I selv kommer citronsaft på.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!