Asparges tapas

Asparges tapas

En superlet og fin, lille anretning til dine gæster.
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 3 spsk. tomatrelish
  • ½ tsk. groft salt
  • ½ liter vand
  • ½ tsk. groft salt
  • 12 stk rensede grønne asparges (ca. 250 g)
  • 12 skiver parmaskinke(ca. 70 g)
  • 6 blade skyllede blade af hjertesalat
  • 2 sosk. meget fint hakket orange peberfrugter
  • 25 g groft hakkede saltede mandler

Tilbehør

  • 100 g groft rugbrød, skåret i stænger og ristet sprødt

Sådan gør du

Kvarkdip

  • Rør kvark sammen med tomatrelish og salt.
  • Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.
  • Smag til.

Asparges

  • Bring vand tilsat salt i kog i en gryde og kog aspargesene 1-2 min. uden låg.
  • Hæld vandet fra aspargesene og brus dem over med koldt vand.
  • Lad aspargesene dryppe af i en sigte.
  • Del hver skiveskinke på langs og sno en strimmel om hver asparges.
  • Skær salatbladene midtover på tværs og læg dem på et fad.
  • Læg en teske kvarkdip i hvert blad.
  • Læg aspargesene i salatbladene og drys med salte mandler og peberfrugt.
  • Server sammen med de ristede brødstænger og resten af kvarkdippen.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!