Asparges tapas
Antal: personer
Ingredienser
- 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
- 3 spsk. tomatrelish
- ½ tsk. groft salt
- ½ liter vand
- ½ tsk. groft salt
- 12 stk rensede grønne asparges (ca. 250 g)
- 12 skiver parmaskinke(ca. 70 g)
- 6 blade skyllede blade af hjertesalat
- 2 sosk. meget fint hakket orange peberfrugter
- 25 g groft hakkede saltede mandler
Tilbehør
- 100 g groft rugbrød, skåret i stænger og ristet sprødt
Sådan gør du
Kvarkdip
- Rør kvark sammen med tomatrelish og salt.
- Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.
- Smag til.
Asparges
- Bring vand tilsat salt i kog i en gryde og kog aspargesene 1-2 min. uden låg.
- Hæld vandet fra aspargesene og brus dem over med koldt vand.
- Lad aspargesene dryppe af i en sigte.
- Del hver skiveskinke på langs og sno en strimmel om hver asparges.
- Skær salatbladene midtover på tværs og læg dem på et fad.
- Læg en teske kvarkdip i hvert blad.
- Læg aspargesene i salatbladene og drys med salte mandler og peberfrugt.
- Server sammen med de ristede brødstænger og resten af kvarkdippen.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!