Tacos med kylling og aspargessalat
Antal: personer
Ingredienser
· Hovedingredienser
- 8 stk. grov tortilla, ca. 14 cm idiameter
· Dildcreme
- 2 dl Cheasy® fraiche 5%
- 2 spsk. finthakket friske dildkviste
- 2 spsk. purløg fint klippet
- 1½ spsk. sød fransk sennep
- ½ tsk. groft salt
- friskkværnet peber
- 450 g kogt kyllingefilet skåret i mindre stykker
- 250 g fine ærter
- 250 g grøn asparges skåret i små skrå stykker
· Pynt
- ærteskud
- groftkværnet peber
Sådan gør du
Hovedingrediens
- Fold tortillaerne og sæt dem i fx små muffinsforme.
- Bag dem midt i ovnen – til de er gyldne og sprøde.
- Bagetid6-8 min. ved 175° – varmluft.
Dildcreme
- Rør fraiche, dild og de øvrige ingredienser sammen.
- Lad dressingen trække i ca. 15 min.
- Riv eller skær kødet i mindre stykker og vend det med ærter, asparges og dildcreme.
- Smag til og fyld det i de sprøde tortillaer.
- Pynt med ærteskud og peber.
- Server straks.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!