Tacos med kylling og aspargessalat

Tacos med kylling og aspargessalat

Lækre sprøde tacoskaller – den kolde udgave af tarteletter med høns i asparges.
Antal: 4 personer

Ingredienser

·       Hovedingredienser

  • 8 stk. grov tortilla, ca. 14 cm idiameter

·       Dildcreme

  • 2 dl Cheasy® fraiche 5%
  • 2 spsk. finthakket friske dildkviste
  • 2 spsk. purløg fint klippet
  • spsk. sød fransk sennep
  • ½ tsk. groft salt
  • friskkværnet peber
  • 450 g kogt kyllingefilet skåret i mindre stykker
  • 250 g fine ærter
  • 250 g grøn asparges skåret i små skrå stykker

·       Pynt

  • ærteskud
  • groftkværnet peber

Sådan gør du

Hovedingrediens

  • Fold tortillaerne og sæt dem i fx små muffinsforme.
  • Bag dem midt i ovnen – til de er gyldne og sprøde.
  • Bagetid
    6-8 min. ved 175° – varmluft.

Dildcreme

  • Rør fraiche, dild og de øvrige ingredienser sammen.
  • Lad dressingen trække i ca. 15 min.
  • Riv eller skær kødet i mindre stykker og vend det med ærter, asparges og dildcreme.
  • Smag til og fyld det i de sprøde tortillaer.
  • Pynt med ærteskud og peber.
  • Server straks.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!