Grønne asparges med parmaskinke, citrondressing og pinjekerner
Antal: personer
Ingredienser
· Citrondressing
- 2½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
- 1 tsk. revet citronskal (usprøjtet)
- ½ tsk. · groft salt
- friskkværnet peber
- 50 g pinjekerne
- 400 g grøn asparges ca 30stk.
- 200 g ca. 16 skive parmaskinke
· Pynt
- friske basilikumblade
- friskkværnet peber
Sådan gør du
Citrondressing
- Bland cremefraiche med citronskal, salt og peber.
- Stil dressingen tildækket i køleskabet til servering. Smag til.
- Kom pinjekernerne i en tør pande.
- Skru op til kraftig varme og rist i ca. 2 min. under omrøring.
- Skru ned til jævnvarme og rist kernerne i yderligere ca. 2 min. – til de er gyldne.
- Tag dem af panden og lad dem køle af.
- Kog aspargesene i letsaltet vand, i ca.3 min. uden låg.
- Lad dem dryppe af i en sigte.
- Vikl skinken om aspargesene –ca. 2 asparges pr. pakke.
- Anret dem på et fad, og fordel dressing og pinjekerner øverst.
- Pynt med basilikum og friskkværnet peber.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!