Grønne asparges med parmaskinke, citrondressing og pinjekerner

Grønne asparges med parmaskinke, citrondressing og pinjekerner

Nemme aspargesruller med italiensk tilbehør og en frisk citrondressing. Perfekt når der er mange gæster.
Ret: Forret
Antal: 8 personer

Ingredienser

·       Citrondressing

  • dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
  • 1 tsk. revet citronskal (usprøjtet)
  • ½ tsk. · groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g pinjekerne
  • 400 g grøn asparges ca 30stk.
  • 200 g ca. 16 skive parmaskinke

·       Pynt

  • friske basilikumblade
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Citrondressing

  • Bland cremefraiche med citronskal, salt og peber.
  • Stil dressingen tildækket i køleskabet til servering. Smag til.
  • Kom pinjekernerne i en tør pande.
  • Skru op til kraftig varme og rist i ca. 2 min. under omrøring.
  • Skru ned til jævnvarme og rist kernerne i yderligere ca. 2 min. – til de er gyldne.
  • Tag dem af panden og lad dem køle af.
  • Kog aspargesene i letsaltet vand, i ca.3 min. uden låg.
  • Lad dem dryppe af i en sigte.
  • Vikl skinken om aspargesene –ca. 2 asparges pr. pakke.
  • Anret dem på et fad, og fordel dressing og pinjekerner øverst.
  • Pynt med basilikum og friskkværnet peber.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!