Bagt blomkål med gremolata type
Antal: person
Ingredienser
Bagt blomkål
- 1 tsk tandoorikrydderi
- 1 tsk korianderfrø
- 1/4 fed hvidløg
- 11/4 dl Arla® Laktosefri græsk inspireret yoghurt 10%
- 250 g blomkål
Gremolata
- 30 g bacon
- 15 g grofthakkede mandler
- 1½ spsk finthakket bredbladet persille
Tilbehør
- 60 g Arla® Laktosefri græsk inspireret yoghurt 10%
- 50 g groft brød med fuldkorn
Sådan gør du
Bagt blomkål
- Bland tandoori, korianderfrø, hvidløg, salt og yoghurt sammen i en stor skål.
- Vend blomkålsstykkerne godt sammen med yoghurtblandingen og fordel dem på en plade med bagepapir.
- Bag dem midt i ovnen. Bagetid Ca. 20 min. ved 225° – varmluft.
Gremolata
- Læg baconskiverne i en kold pande og steg dem – først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde.
- Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle og hak det fint.
- Bland bacon med mandler og persille.
Tilbehør
- Fordel de bagte blomkålsstykker på et fad, drys dem med gremolata og server dem sammen med yoghurt og brød.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!