Bagt græskar med ristede solsikkekerner
Antal: personer
Ingredienser
- 1 kg Hokkaido græskar eller butternut squash
- 2 spsk Olivenolie
- 1 tsk Groft salt
- 50 g Solsikkekerner
- 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
- 75 g Finthakkede soltørrede tomater
Sådan gør du
- Skræl græskarret, flæk det og fjern kernerne.
- Skær græskarkødet i ca. 4 cm stykker.
- Vend dem med olie og salt. Bag dem midt i ovnen - til de er møre
- Rist solsikkekernerne i en tør pande ved kraftig varme i ca. 2 min.
- Skru ned og rist ved jævn varme i ca. 5 min.
- Tag dem af panden og lad dem køle af.
- Vend de bagte græskarstykker med solsikkekerner, ost og tomater - det gør ikke noget, hvis græskarstykkerne bliver moset lidt.Smag til.
- Server evt. græskarret som tilbehør til bagte kyllingelår og kogte kartofler.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!