Hokkaidosalat med hasselnødder og brombær
Antal: personer
Ingredienser
- 1 kg Hokkaido græskar
- 25 g Smør
- 1 spsk Ahornsirup
- 1 tsk Groft salt
- 500 g Store, røde æbler
- 2 spsk Friskpresset citronsaft
- 200 g Grønkålsblade i tynde strimler
- 200 g Skyllede brombær
- 25 g Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
- 100 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern eller Salatost i tern med persille og hvidløg
- 50 g Tørrede tranebær
Tilbehør
- 240 g Groft brød
Sådan gør du
- Skyl og halver græskarret.
- Fjern kernerne og skær græskarret i mundrette stykker - lad skallen blive på.
- Lad smørret blive gyldent i en sauterpande.
- Steg græskarstykkerne ved kraftig varme i ca. 8 min. - til de er møre, vend af og til.
- Dryp med sirup og drys med salt. Fjern panden fra varmen.
- Skyl æblerne, skær dem i små tern og vend dem sammen med citronsaft.
- Læg grønkål og græskar i bunden af et stort fad.
- Fordel æble, brombær, hasselnødder, salatost og tranebær herpå.
Tilbehør
- server med groft brød
- Type B og type C kan udelade brød ( det er 2 grønne felter) og erstatte brødet med ost for at øge proteinet.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!