Kyllingesandwich og grillede hokkaidostave
Antal: personer
Ingredienser
- 1,5 kg hokkaido græskar
- 1½ spsk olivenolie
- 1 spsk friskpresset citronsaft
- 3 stykker fed hvidløg
- friskkværnet peber
- 1½ tsk groft salt
- 50 g chorizopølse
- 10 g smør
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
- 1 spsk grov, mild sennep
- 4 stykker ciabattaboller
- 1 liter romainesalat
- 3 stykker syltet agurk skåret i skiver
Sådan gør du
Hokkaidostave
- Halver de 2 hokkaidoer og fjern kernerne.
- Skræl græskarrene og skær dem i stave.
- Bland hokkaidostavene med olie, citronsaft, hvidløg og peber. Fordel græskarstavene på en bageplade beklædt med alufolie og bag dem midt i ovnen.
- Bagetid Ca. 10 min. ved 250°.
- Grill derefter hokkaidostavene, stadig midt i ovnen, til de er gyldne. Drys med salt.
- Grill Ca. 15 min.
- Rist chorizoen i en pande ved kraftig varme i ca. 2 min. og derefter ved jævn varme i ca. 3 min.
- Lad pølseskiverne dryppe af på fedt sugende papir. Tør panden af.
- Lad smørret blive gyldent i panden og steg kyllingekødet ved jævn varme i ca. 5 min. – vend af og til. Drys med salt og peber, tag kødet af panden og hold det varmt.
- Vend hytteost og sennep sammen og smag til.
- Smør bollerne med hytteosten og læg dem sammen om salat, kylling, chorizo og syltet agurk.
Tip
- I stedet for hokkaidogræskar kan man bruge 800 g skrællede søde kartofler
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!