Baked beans med røræg
Antal: personer
Ingredienser
- 1 dåse bønner i tomatsauce
- 2 stykker fed hvidløg fint hakket
- 1 dl vand
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 200 g grønkålsblad groft hakket
- 2 stk rød peberfrugt skåret i skiver
- 4 stk. æg
- 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde8%
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 10 g smør
- 300 g røget svinemørbrad skåret i tyndeskiver
Sådan gør du
- Bring bønner med tomatsauce, hvidløg, vand, salt og peber i kog i en gryde.
- Tilsæt kålen og kog blandingen ved jævn varme og under forsigtig omrøring i ca. 5 min.
- Tilsæt peberfrugter og kog i yderligere ca. 3 min. Smag til.
- Pisk imens æggene sammen med fløde, salt og peber.
- Lad smørret smelte på en pande ved varme, men uden at det bruner.
- Skru ned til svag varme og hæld æggeblandingen i panden.
- Skub i æggene til de begynder at stivne med en spartel – røræggen skal være blød og fugtig.
- Fordel bønner og grønkål på tallerkener. Læg røræg og mørbrad på toppen.
- Server ketchup og engelsk sauce ved siden af.
Tips
- Server evt. rugbrød - hvis der er felter til det- det er ikke med i regnskabet
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!