1,8
1,9
0,1
0,1+2,1

Baked beans med røræg

 

Baked beans med røræg

Bakes beans med røget mørbrad og grønkål. Kan spises både morgen, middag og aften!
Type: Aftensmad type B, Aftensmad type C, Aftensmad type A, Morgenmad type C, Morgenmad type B, Morgenmad type A
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 dåse bønner i tomatsauce
  • 2 stykker fed hvidløg fint hakket
  • 1 dl vand
  • 1 tsk groft salt
  •  friskkværnet peber
  • 200 g grønkålsblad groft hakket
  • 2 stk rød peberfrugt skåret i skiver
  • 4 stk. æg
  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde8%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 300 g røget svinemørbrad skåret i tyndeskiver

Sådan gør du

  • Bring bønner med tomatsauce, hvidløg, vand, salt og peber i kog i en gryde.
  • Tilsæt kålen og kog blandingen ved jævn varme og under forsigtig omrøring i ca. 5 min.
  • Tilsæt peberfrugter og kog i yderligere ca. 3 min. Smag til.
  • Pisk imens æggene sammen med fløde, salt og peber.
  • Lad smørret smelte på en pande ved varme, men uden at det bruner.
  • Skru ned til svag varme og hæld æggeblandingen i panden.
  • Skub i æggene til de begynder at stivne med en spartel – røræggen skal være blød og fugtig.
  • Fordel bønner og grønkål på tallerkener. Læg røræg og mørbrad på toppen.
  • Server ketchup og engelsk sauce ved siden af.

Tips

  • Server evt. rugbrød - hvis der er felter til det- det er ikke med i regnskabet
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!