Rosenkål- og æblesalat

 

Rosenkål- og æblesalat

Dejlig cremet salat med rosenkål og æbler – smager skønt sammen med rugbrød eller som tilbehør til fx stegt kød.
Type: Tilbehør type B, Tilbehør type C
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g rosenkål
  • 180 g æble, fx ingridmarie
  • ½ stykke citron
  • ½ stykke appelsin
  • 2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • ½ tsk dijonsennep
  • 2 spsk sukker

Pynt

  • 60 g æble i tynde både

Sådan gør du

  • Rosenkålen snittes fint og æblerne rives på det grove råkostjern
  • Saften af ½ citron og ½ appelsin kommes over.
  • Fløden piskes til et let skum og smages til med sennep og sukker.
  • Rosenkål og æbler vendes i flødeblandingen.
  • Pynt med tyndt skåret æblebåde.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!