Barbecuekylling med auberginesalat

Antal: personer
Ingredienser
Hovedingredienser
- 1 tsk. rapsolie
- 1 tsf. barbecuekrydderi
- ¼ tsk. groft salt
- friskkværnet peber
- 250 g kyllingefilet
Auberginesalat
- 1200 g auberginer i tern
- ½ dl hvid balsamicoeddike
- 2 stk små finthakkede fed hvidløg
- 1 tsk. rapsolie
- ½ tsk. groft salt
- friskkværnet peber
- 300 g cherrytomat i halve
- 75 g Cheasy® ML 13% (20+)
- 75 g granatæblekerne
Pynt
- friske mynteblade
Sådan gør du
Sådan gør du
- Bland olie, barbecuekrydderi, salt og peber sammen. Gnid kyllingefileterne godt ind i krydderblandingen. Lad en grillpande blivegodt varm. Steg kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme ca. 10 min. – vend af og til. Tag dem op og hold dem varme.
Auberginesalat
- Bland imens auberginer, eddike, hvidløg, olie, salt og peber sammen.
- Lad en pande blive godt varm. Svits auberginerne ved kraftigvarme ca. 3 min under omrøring – til de er møre. Tilsæt tomater og steg i ca. 2min.
- Lad aubergineblandingen køle lidt af.
- Tilsæt ost og granatæblekerner.
- Fordel kyllingefileter og auberginesalat på 2tallerkener. Pynt med mynteblade og server straks.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!