Barbecuekylling med auberginesalat

 

Barbecuekylling med auberginesalat type A og B

Krydret kyllingefilet og auberginesalat med tomater, granatæble og ost.
Antal: 2 personer

Ingredienser

Hovedingredienser

  • 1 tsk. rapsolie
  • 1 tsf. barbecuekrydderi
  • ¼ tsk. groft salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g kyllingefilet

Auberginesalat

  • 1200 g auberginer i tern
  • ½ dl hvid balsamicoeddike
  • 2 stk små finthakkede fed hvidløg
  • 1 tsk. rapsolie
  • ½ tsk. groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g cherrytomat i halve
  • 75 g Cheasy® ML 13% (20+)
  • 75 g granatæblekerne

Pynt

  • friske mynteblade

Sådan gør du

Sådan gør du

  • Bland olie, barbecuekrydderi, salt og peber sammen.
    Gnid kyllingefileterne godt ind i krydderblandingen.
    Lad en grillpande blivegodt varm.
    Steg kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved jævn varme ca. 10 min. – vend af og til.
    Tag dem op og hold dem varme.

Auberginesalat

  • Bland imens auberginer, eddike, hvidløg, olie, salt og peber sammen.
  • Lad en pande blive godt varm.
    Svits auberginerne ved kraftigvarme ca. 3 min under omrøring – til de er møre.
    Tilsæt tomater og steg i ca. 2min.
  • Lad aubergineblandingen køle lidt af.
  • Tilsæt ost og granatæblekerner.
  • Fordel kyllingefileter og auberginesalat på 2tallerkener.
    Pynt med mynteblade og server straks.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!