Blomkålsfad

 

Blomkålsfad

Blomkålsfad er godt som tilbehør til aftensmaden eller som en ret i sig selv.
Antal: 4 personer

Ingredienser

Hovedingredienser

  • 750 g blomkål
  • 4 dl Karolines Køkken® Mild ost Pastasauce
  • 100 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
  • ½ tsk. groft salt
  • friskkværnet peber
  • ½ dl bredbladet persille hakket

Sådan gør du

Sådan gør du

  • Kog blomkålen i letsaltet vand i ca. 5 min.
  • Hæld det i en sigte og lad det dryppe af.
  • Læg blomkålsbuketterne i et ovnfast fad (ca. 20 x 30 cm).
  • Hæld pastasaucen over, drys med ost, salt og peber.
  • Bag midt i ovnen.
  • Bagetid Ca. 15 min. ved 225° – traditionel ovn.
  • Drys medpersille og server.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!