Blomkålsris

 

Blomkålsris

Blomkålsris er et nemt tilbehør til gryderetter, salater eller som topping til suppe. Varier smagsnuancerne med friske krydderurter, hvidløg eller andre lækre krydderier.
Antal: 4 personer

Ingredienser

Blomkålsris

  • 150 g Finthakkede skalotteløg
  • 25 g Smør
  • 750 g Groftrevet blomkål
  • 1 tsk. Groft salt 1
  • ¾ dl Grofthakket bredbladet persille
  • spsk. Friskpresset citronsaft

Pynt

  • 1 stk. Fintrevet citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

  • Lad smørret blive gyldent i en sauterpande.
  • Steg løgene ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.
  • Tilsæt blomkål og salt og steg ved kraftig varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min.
  • Vend citronsaft og persille i blomkålsrisene.
  • Pynt med citronskal.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!