Pandekager med hytteost

Antal: personer
Ingredienser
Hovedingredienser
- 100 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
- 200 g banan
- 2 stk. æg
- 50 g havregryn
- ½ dl mælk
- 1 tsk. stødt kardemomme
- ½ tsk. groft salt
- 10 g smør
Tilbehør
- 100 g Karolines Køkken® Hytteost 4%
- 50 g friske blåbær og hindbær
Pynt
- frisk citronmelisseblad
Sådan gør du
- Kom hytteost, æg og de øvrige ingredienser i en blender.
- Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. eller til blandingen er jævn.
- Lad ¼ af smørret blive gyldent i en pande (ca. 14 cm i diameter).
- Fordel ca. 1 dl dej i panden.
- Bag pandekagen ved jævn varme ca. 2min. på hver side.
- Hold pandekagen varm under alufolie og gentag med de sidste 3 pandekager.
- Server pandekagerne med hytteost og friske bær ovenpå.
- Pynt med citronmelisse.
Tip
- Uden for bærsæsonen kan du servere frisk frugt til pandekagerne.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!