Burgersandwich

Antal: personer
Ingredienser
Savojkåls salat
- 225 g Fint strimlet savojkål
- ½ tsk. Groft salt
- Friskkværnet peber
- 50 g Semidried tomater i strimler
- 150 g Røde og gule cherrytomater i kvarte
- 4 skiver Groft toastbrød
- 4 spsk. Tomatchutney /tomatrelish
- 25 g Smør
- 75 g Rødløg i tynde både
- 1 spsk. Finthakket rød chilipeber
- 500 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
- ½ tsk. Groft salt
- 140 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%
Sådan gør du
Savojkålssalat
- Vend salaten sammen med salt og peber.
- Anret det på 4 tallerkener sammen med tomaterne.
- Rist brødskiverne godt på en brødrister. Eller grill dem øverst i ovnen.
- Smør dem straks med tomatchutney og del dem diagonalt.
Bøf
- Lad halvdelen af smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner.
- Svits løg og chilipeber i ca. 2 min., tag det af panden og hold det lunt.
- Form imens kødet til 4 flade bøffer.
- Lad resten af smørret blive gyldent i panden og steg bøfferne ca. 3 min., vend dem, drys med salt og fordel osten på bøfferne. Steg dem færdige i ca. 3 min.
- Læg sandwichbrødene sammen om bøffer og løgblanding. Server straks sammen med savojkålssalaten.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!