Burgersandwich

Burgersandwich type B og C

Når det gerne må være lidt nemt til aftensmaden – så er det burgertid.
Antal: 4 personer

Ingredienser

Savojkåls salat

  • 225 g Fint strimlet savojkål
  • ½ tsk. Groft salt
  • Friskkværnet peber
  • 50 g Semidried tomater i strimler
  • 150 g Røde og gule cherrytomater i kvarte
  • 4 skiver Groft toastbrød
  • 4 spsk. Tomatchutney /tomatrelish
  • 25 g Smør
  • 75 g Rødløg i tynde både
  • 1 spsk. Finthakket rød chilipeber
  • 500 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ tsk. Groft salt
  • 140 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%

Sådan gør du

Savojkålssalat

  • Vend salaten sammen med salt og peber.
  • Anret det på 4 tallerkener sammen med tomaterne.
  • Rist brødskiverne godt på en brødrister. Eller grill dem øverst i ovnen.
  • Smør dem straks med tomatchutney og del dem diagonalt.

Bøf

  • Lad halvdelen af smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  • Svits løg og chilipeber i ca. 2 min., tag det af panden og hold det lunt.
  • Form imens kødet til 4 flade bøffer.
  • Lad resten af smørret blive gyldent i panden og steg bøfferne ca. 3 min., vend dem, drys med salt og fordel osten på bøfferne.
    Steg dem færdige i ca. 3 min.
  • Læg sandwichbrødene sammen om bøffer og løgblanding.
    Server straks sammen med savojkålssalaten.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!