Burrito
Antal: personer
Ingredienser
· Bønnemos
- 240 g cannellini bønne 1 dåse
- 1½ spsk. friskpresset limesaft
- ½ tsk groft salt
- 1 spsk rød chilipeber
Grillede grøntsager
- 300 g rød peberfrugt i lange strimler
- 200 g grøn squash i lange strimler
- 100 g zittauerløg i både
- ½ tsk groft salt
Burrito
- 250 g tomat i tern
- ¼ tsk groft salt
- 250 g Arla® Puck salatost i blok
Tortilla
- 6 stk. Fuldkornstortillaer, ca. 25 cm i diameter (ca. 370 g)
- 2 dl Medium salsa - krydret tomatsauce
- 100 g hjertesalat i strimler
- 3 dl friske korianderblade
Sådan gør du
Bønnemos
- Blend bønnerne sammen med limesaft og salt.Vend chilipeber i og smag til.
Grillede grøntsager
- Lad en grill eller grillpande blive godt varm.
- Grill peberfrugter, squash og løg i ca. 5 min. - vend af og til.
- Drys grøntsagerne med salt.
Burrito
- Vend tomaterne med salt.
- Skær osten i stave.
- Lun de 6 tortillas efter anvisningen på emballagen.
- Smør først bønnemos på de lune pandekager og derefter halvdelen af salsaen.
- Fyld (ca. 10 cm fra bunden af pandekagen) med grillede grøntsager, tomater, ost, hjertesalat og korianderblade.
- Fold den tomme bund op over fyldet og læg derefter siderne indover - tryk lidt sammen så burito'erne forbliver lukket.
- Server straks sammen med resten af salsaen.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!