Burrito

 

Burrito type B og C

Burrito er en fyldt mexicansk pandekage. Prøv denne burrito i en lækker version med grillede grøntsager og bønnemos. Burrito er nem mad som også kan bruges i madpakken.
Antal: 6 personer

Ingredienser

·       Bønnemos

  • 240 g cannellini bønne 1 dåse
  • spsk. friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • 1 spsk rød chilipeber

Grillede grøntsager

  • 300 g rød peberfrugt i lange strimler
  • 200 g grøn squash i lange strimler
  • 100 g zittauerløg i både
  • ½ tsk groft salt

Burrito

  • 250 g tomat i tern
  • ¼ tsk groft salt
  • 250 g Arla® Puck salatost i blok

Tortilla

  • 6 stk. Fuldkornstortillaer, ca. 25 cm i diameter (ca. 370 g)
  • 2 dl Medium salsa - krydret tomatsauce
  • 100 g hjertesalat i strimler
  • 3 dl friske korianderblade

Sådan gør du

Bønnemos

  • Blend bønnerne sammen med limesaft og salt.
    Vend chilipeber i og smag til.

Grillede grøntsager

  • Lad en grill eller grillpande blive godt varm.
  • Grill peberfrugter, squash og løg i ca. 5 min. - vend af og til.
  • Drys grøntsagerne med salt.

Burrito

  • Vend tomaterne med salt.
  • Skær osten i stave.
  • Lun de 6 tortillas efter anvisningen på emballagen.
  • Smør først bønnemos på de lune pandekager og derefter halvdelen af salsaen.
  • Fyld (ca. 10 cm fra bunden af pandekagen) med grillede grøntsager, tomater, ost, hjertesalat og korianderblade.
  • Fold den tomme bund op over fyldet og læg derefter siderne indover - tryk lidt sammen så burito'erne forbliver lukket.
  • Server straks sammen med resten af salsaen.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!