Chorizo og æg på toast
Antal: personer
Ingredienser
Hovedingredienser
- 75 g rucolasalat
- 125 g Gul peberfrugt i korte tynde strimler
- ½ tsk. havsalt
- friskkværnet peber
- 175 g Landbrød - hårdtristet
- 50 g rødløgsmarmelade
- 75 g chorizopølse
- 10 g smør
- 4 stk. æg
- ¼ tsk. groft salt
- 140 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%
Pynt
- 1 drys sumak - salt/syrligt krydderi
Sådan gør du
- Bland rucola og peberfrugt sammen. Drys med salt og fordel salaten på 4 tallerkener.
- Smør de ristede brødskiverne med løgmarmeladen og fordel dem på tallerkenerne.
- Kom chorizo i en kold pande og skru op til kraftig varme.
- Steg chorizoen ved kraftig varme i ca. 2 min., og under omrøring, steg det ved jævn varme i yderligere ca. 2 min. – til det er sprødt.
- Tag det af panden.
- Lad smørret gyldne i panden ved jævn varme.
- Slå æggene ud og steg dem i ca. 4 min.
- Fordel æggene på de ristede brød, drys herpå chorizo.
- Kom osten i panden og lad det smelte ved jævn varme og under omrøring.
- Fordel den smeltede ost over de 4 toast.
- Drys med sumak og server straks.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!