Chorizo og æg på toast

 

Chorizo og æg på toast

Spejlæg på en anden måde i denne åbnetoast – med chorizo og smeltet mozzarella.
Antal: 4 personer

Ingredienser

Hovedingredienser

  • 75 g rucolasalat
  • 125 g Gul peberfrugt i korte tynde strimler
  • ½ tsk. havsalt
  • friskkværnet peber
  • 175 g  Landbrød - hårdtristet
  • 50 g rødløgsmarmelade
  • 75 g chorizopølse
  • 10 g smør
  • 4 stk. æg
  • ¼ tsk. groft salt
  • 140 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%

Pynt

  • 1 drys sumak - salt/syrligt krydderi

Sådan gør du

  • Bland rucola og peberfrugt sammen.
    Drys med salt og fordel salaten på 4 tallerkener.
  • Smør de ristede brødskiverne med løgmarmeladen og fordel dem på tallerkenerne.
  • Kom chorizo i en kold pande og skru op til kraftig varme.
  • Steg chorizoen ved kraftig varme i ca. 2 min., og under omrøring, steg det ved jævn varme i yderligere ca. 2 min. – til det er sprødt.
  • Tag det af panden.
  • Lad smørret gyldne i panden ved jævn varme.
  • Slå æggene ud og steg dem i ca. 4 min.
  • Fordel æggene på de ristede brød, drys herpå chorizo.
  • Kom osten i panden og lad det smelte ved jævn varme og under omrøring.
  • Fordel den smeltede ost over de 4 toast.
  • Drys med sumak og server straks.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!