Fiskefrikadeller af tun
![](https://kostkalender.dk/wp-content/uploads/2021/03/fiskefrikadeller-på-tun.jpg)
Antal: personer
Ingredienser
24 stk.
- 2 dåser tun i vand 185 g
- 2 stk. æg
- 2 stk. zittauerløg groft revet
- 2 stk. fed hvidløg
- 2 dl kruspersille
- 1 tsk. groft salt
- friskkværnet peber
- 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
- 1 dl rasp
- 10 g smør
- 1 spsk. rapsolie
Sådan gør du
Sådan gør du
- Hæld vandet fra tunen.
- Kom den i en skål og rør æg, løg, hvidløg, persille, salt og peber i.
- Tilsæt kvark og rasp.
- Rør farsen godt sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
- Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande.
- Steg 12 frikadeller ved jævn varme i ca.12 min. – vend dem af og til.
- Steg resten af frikadellerne på samme måde.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!