Fiskefrikadeller af tun

 

Fiskefrikadeller af tun

Uhm………. Tunfrikadeller med dåsetun. Prøv det – du bliver helt sikkert overrasket!
Antal: 4 personer

Ingredienser

24 stk.

  • 2 dåser tun i vand 185 g
  • 2 stk. æg
  • 2 stk. zittauerløg groft revet
  • 2 stk. fed hvidløg
  • 2 dl kruspersille
  • 1 tsk. groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 1 dl rasp
  • 10 g smør
  • 1 spsk. rapsolie

Sådan gør du

Sådan gør du

  • Hæld vandet fra tunen.
  • Kom den i en skål og rør æg, løg, hvidløg, persille, salt og peber i.
  • Tilsæt kvark og rasp.
  • Rør farsen godt sammen og stil den tildækket i køleskabet i ca. ½ time.
  • Lad halvdelen af fedtstoffet blive gyldent i en pande.
  • Steg 12 frikadeller ved jævn varme i ca.12 min. – vend dem af og til.
  • Steg resten af frikadellerne på samme måde.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!