Små rispakker med bresaola og grønt
Antal: personer
Ingredienser
· Hovedingredienser
- 200 g avocado
- 1 spsk. friskpresset citronsaft
- ½ tsk. havsalt
- 12 stk. rispapir
- 125 g bresaola - lufttørret okseinderlår
- 75 g bladselleri
- 50 g hjertesalat
- 2½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
- 3 spsk. tomatrelish
- ½ tsk. groft salt
Sådan gør du
Sådan gør du
- Vend avocado, citronsaft og salt sammen.
- Dyp rispapiret et af gangen i meget varmt vand i ca. 15 sek. eller til pladen er helt blød.
- Tag den op, lad vandet dryppe let af og placer den udbredt på et spækbræt.
- Læg kød, avocado, bladselleri og hjertesalat lidt ude i kanten og rul den sammen helt tæt og luk enderne ind.
- Rør kvark, tomatrelish og salt sammen.
- Smag til og server tomatdressingen til rispakkerne.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!