Små rispakker med bresaola og grønt

 

Små rispakker med bresaola og grønt

Hyggelig og nem lille ret til når vennerne dukker op. Alt kan gøres klar – vupti.
Antal: 4 personer

Ingredienser

·       Hovedingredienser

  • 200 g avocado
  • 1 spsk. friskpresset citronsaft
  • ½ tsk. havsalt
  • 12 stk. rispapir
  • 125 g bresaola - lufttørret okseinderlår
  • 75 g bladselleri
  • 50 g hjertesalat
  • dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 3 spsk. tomatrelish
  • ½ tsk. groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

  • Vend avocado, citronsaft og salt sammen.
  • Dyp rispapiret et af gangen i meget varmt vand i ca. 15 sek. eller til pladen er helt blød.
  • Tag den op, lad vandet dryppe let af og placer den udbredt på et spækbræt.
  • Læg kød, avocado, bladselleri og hjertesalat lidt ude i kanten og rul den sammen helt tæt og luk enderne ind.
  • Rør kvark, tomatrelish og salt sammen.
  • Smag til og server tomatdressingen til rispakkerne.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!