Fyldig suppe med kikærter og ramsløg

Fyldig suppe med kikærter og ramsløg

En frisk og hurtig suppe, som serveres med æblesalsa. Find ramsløgene i skoven om foråret. De smager dejligt!
Type: Aftensmad type B, Aftensmad type C, Aftensmad type A
Antal: 4 personer

Ingredienser

 Æblesalsa

  • 200 g æble fint hakket
  • 1 dl ramsløg fint hakket
  • 25 g saltet mandel fint hakket
  • friskkværnet peber

Suppen

  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Kartoffel Porresuppe
  • 2 dåser kikært i saltlage
  • 300 g grøn asparges skåret i mundrette stykker
  • friskkværnet peber

Tilbehør som ekstra felter

  • groft flute

Sådan gør du

Æblesalsa

  • Bland æbler, ramsløg, mandler og peber i en skål. Smag til og stil æblesalsaen tildækket i køleskabet til serveringen.

Suppen

  • Bring suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde .
  • Tilsæt kikærter, asparges og peber og lad suppen koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Server suppen med æblesalsa og brød til.
  • Server suppen med æblesalsa og eventuelt med brød til.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!