Fyldig suppe med kikærter og ramsløg
Antal: personer
Ingredienser
Æblesalsa
- 200 g æble fint hakket
- 1 dl ramsløg fint hakket
- 25 g saltet mandel fint hakket
- friskkværnet peber
Suppen
- 1 liter Karolines Køkken® Mild Kartoffel Porresuppe
- 2 dåser kikært i saltlage
- 300 g grøn asparges skåret i mundrette stykker
- friskkværnet peber
Tilbehør som ekstra felter
- groft flute
Sådan gør du
Æblesalsa
- Bland æbler, ramsløg, mandler og peber i en skål. Smag til og stil æblesalsaen tildækket i køleskabet til serveringen.
Suppen
- Bring suppen i kog, under omrøring, i en tykbundet gryde .
- Tilsæt kikærter, asparges og peber og lad suppen koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Server suppen med æblesalsa og brød til.
- Server suppen med æblesalsa og eventuelt med brød til.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!