Fyldte squash med ost
Antal: personer
Ingredienser
Hovedingredienser
- 700 g grøn squash - 4 stykker
- ½ dl friskpresset citronsaft·
- ½ tsk groft salt
Fyld
- 400 g flået tomat 1 dåse
- 100 g porre finthakket
- 1 dl dildkviste hakkede
- 2 spsk bredbladet persille
- 200 g basmatiris, rå
- 30 g pinjekerner
- 10 g blødt smør
- 2 stk fed hvidløg knuste
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber·
- 80 g Karolines Køkken® Revet Mozzarella 30%
Sådan gør du
- Vask de 4 squash og flæk dem på langs.
- Fjern kernerne, skrab fx med en ske.
- Læg de halve squash i et ovnfast fad.
- Dryp citronsaft på og drys med salt.
Fyld
- Skær tomaterne i små tern.
- Bland tomater(med saft), porre, krydderurter, rå ris, pinjekerner, smør, hvidløg, salt og peber.
- Kom fyldet i squashene.
- Dæk fadet med bagepapir eller alufolie og bag retten midt i ovnen, til risene er møre.
Bagetid
- Sæt retten i en kold ovn. Indstil på175° – traditionel ovn og bag i ca. 1 time.
- Drys ost på squashene.
- Skru op for ovnen og gratiner de fyldte squash øverst i ovnen til osten er gylden.
Gratinering
- Ca. 10 min. ved 250° – traditionel ovn.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!