Grøn risotto
Antal: personer
Ingredienser
· Hovedingredienser
- 25 g smør
- 320 g risottoris
- 100 g finthakkede zittauerløg
- ¾ l grøntsagsbouillon
- 1 tsk. groft salt
- 200 g frossen ekstrafin ært
- 300 g grønne squash i små tern
- 1 dl hakket frisk kruspersille
- 200 g Karolines Køkken® revet Mozzarella 15%
- 4 spsk. kapers
- 75 g sort oliven
Tips til felter
Sådan gør du
Sådan gør du
- Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
- Svits ris og løg i ca. 1 min.
- Tilsæt bouillon og salt og kog vedsvag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min.
- Vend ærter, squash, persille og 100 g af osten i retten.
- Varm risottoen igennem og smag til.
- Kom den grønne risotto i en varm skål og server straks sammen med resten af osten, kapers og oliven - som drys.
Tips til felter som tilbehør
- Hvis du spiser 100g af denne ret er der 2 felter1 grøn – ¾ rød - ¼ blå
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!