Grøn risotto

 

Grøn risotto

Det italienske køkken er et af de bedste i verden, og de har givet os så mange lækre retter – risotto er en af dem.
Antal: 4 personer

Ingredienser

·       Hovedingredienser

  • 25 g smør
  • 320 g risottoris
  • 100 g finthakkede zittauerløg
  • ¾ l grøntsagsbouillon
  • 1 tsk. groft salt
  • 200 g frossen ekstrafin ært
  • 300 g grønne squash i små tern
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 200 g Karolines Køkken® revet Mozzarella 15%
  • 4 spsk. kapers
  • 75 g sort oliven

Tips til felter

Sådan gør du

Sådan gør du

  • Lad smørret smelte i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.
  • Svits ris og løg i ca. 1 min.
  • Tilsæt bouillon og salt og kog vedsvag varme og under tætsluttende låg i ca. 15 min.
  • Vend ærter, squash, persille og 100 g af osten i retten.
  • Varm risottoen igennem og smag til.
  • Kom den grønne risotto i en varm skål og server straks sammen med resten af osten, kapers og oliven - som drys.

Tips til felter som tilbehør

  • Hvis du spiser 100g af denne ret er der 2 felter
    1 grøn – ¾ rød - ¼ blå
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!