Grønkålschips

 

Grønkålschips

Grønkålschips er nemme og sjove at lave. Grønkålschips smager lækre som snack - men grøntkålschips er også lækre som topping på supper, gryderetter eller måske en pizza? Prøv grønkålschips næste gang du mangler et sprød element på din hverdagsret!
Antal: 1 portion er 100g

Ingredienser

  • 1 spsk. olie
  • 300 g friske grønkålsblade
  • 1 tsk. flagesalt

Sådan gør du

  • Riv grønkålsbladene fra stokken.
  • Skyl bladene grundigt og tør dem godt fx med et rent viskestykke
  • Riv bladene i mindre, mundrette stykker og læg dem på 2 plader med bagepapir.
  • Vend grønkålsbladene med olie og bag dem øverst og nederst i ovnen - grønkålen skal være sprød, men stadig grøn.
  • Drys med salt og server.

Bagetid

  • Ca. 20 min. ved 125° - varmluft.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!