Grøntsagssuppe med edamamebønner og laks

 

Grøntsagssuppe med edamamebønner og laks

Grøntsagssuppe med edamamebønner og andet grønt. Verdens nemmeste grøntsagssuppe med laks – og masser af smag!
Type: Aftensmad type C
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • ½ liter grøntsagsbouillon   
  • 1000 g frossen grøn wok-blanding      
  • 300 g laksefilet i tern      
  • 200 g edamamebønne (sojabønne) optøet fra frost     
  • ½ l Karolines madlavningfløde 8%       
  • tsk groft salt    
  • 2 tsk sorte sesamfrø  
  • friskkværnet peber

Pynt

  • bredbladet persille eller koriander hakket let

Tilbehør - er ikke regnet med i felterne

  • grovbrød

Sådan gør du

  • Bring bouillon i kog i en gryde.
  • Tilsæt wok-blandingen og kog suppen ved jævn varme uden låg i ca. 2 min.
  • Tilsæt edamamebønner og laks og kog suppen i yderligere ca. 1 min. – til laksestykkerne skifter farve.
  • Tilsæt fløde og salt, varm suppen igennem og smag til.
  • Hæld suppen i 4 dybe tallerkener og drys med sesamfrø og peber.
  • Pynt med persille eller korianderblade og server suppen med brød til.
  • Husk at brød ikke er regnet med i feltregnskabet
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!