Grøntsagssuppe med edamamebønner og laks
Antal: personer
Ingredienser
- ½ liter grøntsagsbouillon
- 1000 g frossen grøn wok-blanding
- 300 g laksefilet i tern
- 200 g edamamebønne (sojabønne) optøet fra frost
- ½ l Karolines madlavningfløde 8%
- 1½ tsk groft salt
- 2 tsk sorte sesamfrø
- friskkværnet peber
Pynt
- bredbladet persille eller koriander hakket let
Tilbehør - er ikke regnet med i felterne
- grovbrød
Sådan gør du
- Bring bouillon i kog i en gryde.
- Tilsæt wok-blandingen og kog suppen ved jævn varme uden låg i ca. 2 min.
- Tilsæt edamamebønner og laks og kog suppen i yderligere ca. 1 min. – til laksestykkerne skifter farve.
- Tilsæt fløde og salt, varm suppen igennem og smag til.
- Hæld suppen i 4 dybe tallerkener og drys med sesamfrø og peber.
- Pynt med persille eller korianderblade og server suppen med brød til.
- Husk at brød ikke er regnet med i feltregnskabet
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!