Quesadilla med bønner – fyldte madpandekager

 

Quesadilla med bønner – fyldte madpandekager

Herlig ret med tortillas, kidneybønner, salsa og smeltet ost. Du kan næsten fornemme duften af Mexico.
Type: Aftensmad type B, Aftensmad type C, Aftensmad type A
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 240 g kidneybønner, røde, dåse, drænet
  • 8 stk majs tortilla, 25g
  • 200 g medium salsa - krydret tomatsauce  
  • 200 g cherrytomat skåret i halve stykker   
  • 150 g rødløg i halve, tynde ringe 
  • ½ tsk groft salt  
  • friskkværnet peber    
  • 150 g Cheasy revet Mozzarella 13%

Dressing

  • 200 g Karolines Køkken®Kvark 0,3%
  • 1 tsk limeskal (usprøjtet)
  • 1 tsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • liter fint strimlet icebergsalat
  • 150 g avokado,
  • 2 stk majskolber, små

Sådan gør du

  • Hæld bønnerne i en sigte, brus over med koldt vand og lad dem dryppe af.
  • Læg 4 af pandekagerne på hver sit stykke bagepapir (ca. 42 x42 cm).
  • Fordel halvdelen af salsaen, tomaterne, løget og bønnerne på pandekagerne.
  • Drys med salt og peber og til sidst osten.
  • Læg de sidste 4 pandekager ovenpå og luk bagepapiret.
  • Læg pakkerne på en bageplade - med lukningerne nedad. Bag de4 quesadillas midt i ovnen.

Bagetid : Ca. 10 min. ved 225°

    Dressing

    • Rør kvark, vand, salt og peber sammen til en dressing og smag til.
    • Server de varme quesadillas sammen med kvark, salat og resten af salsaen.

    Tips

    • De 4 quesadillas kan også bages en ad gangen i en mikrobølgeovn.
    • Læg pandekagerne på tallerkener, dæk med film egnet til mikrobølgeovn.
    • Bag dem ca. 2 min. ved fuld effekt (ca. 600 watt).
    Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!