Quesadilla med bønner – fyldte madpandekager
Antal: personer
Ingredienser
- 240 g kidneybønner, røde, dåse, drænet
- 8 stk majs tortilla, 25g
- 200 g medium salsa - krydret tomatsauce
- 200 g cherrytomat skåret i halve stykker
- 150 g rødløg i halve, tynde ringe
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 150 g Cheasy revet Mozzarella 13%
Dressing
- 200 g Karolines Køkken®Kvark 0,3%
- 1 tsk limeskal (usprøjtet)
- 1 tsk friskpresset limesaft
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 1¼ liter fint strimlet icebergsalat
- 150 g avokado,
- 2 stk majskolber, små
Sådan gør du
- Hæld bønnerne i en sigte, brus over med koldt vand og lad dem dryppe af.
- Læg 4 af pandekagerne på hver sit stykke bagepapir (ca. 42 x42 cm).
- Fordel halvdelen af salsaen, tomaterne, løget og bønnerne på pandekagerne.
- Drys med salt og peber og til sidst osten.
- Læg de sidste 4 pandekager ovenpå og luk bagepapiret.
- Læg pakkerne på en bageplade - med lukningerne nedad. Bag de4 quesadillas midt i ovnen.
Bagetid : Ca. 10 min. ved 225°
Dressing
- Rør kvark, vand, salt og peber sammen til en dressing og smag til.
- Server de varme quesadillas sammen med kvark, salat og resten af salsaen.
Tips
- De 4 quesadillas kan også bages en ad gangen i en mikrobølgeovn.
- Læg pandekagerne på tallerkener, dæk med film egnet til mikrobølgeovn.
- Bag dem ca. 2 min. ved fuld effekt (ca. 600 watt).
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!