Hurtig kartoffelsuppe med squashbrød

 

Hurtig kartoffelsuppe med squashbrød

Hurtig kartoffelsuppe serveret med ovnbagt naanbrød med fyld af squash, hvidløg og revet ost.
Type: Aftensmad type B, Aftensmad type A
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g grøn squash – i brede tynde strimler
  • 1 tsk groft salt    
  • 25 g Revet Mozzarella 30+, Karolines køkken
  • 1 fed knust hvidløg
  • 400 g nannbrød

Suppe

  • 200 g sukkerærter i strimler
  • 200 g porre fintsnittet     
  • 1 l Kartoffelporresuppe 4%, Karolines køkken

Sådan gør du

Squashbrød

  • Drys squashstrimlerne med salt og lad dem stå i ca. 10 min.
  • Skyl dem og lad dem dryppe godt af – dup dem evt. med et viskestykke.
  • Vend squashstrimlerne sammen med ost og hvidløg.
  • Læg brødene på en plade med bagepapir og fordel squashblandingen herpå.
  • Bag squashbrødene midt i ovnen – til de er let gyldne.
  • Bagetid : Ca. 15 min. ved 225° – traditionel ovn.
  • Bring imens suppen i kog ved jævn varme og under omrøring.
  • Tilsæt porrerne og lad dem koge med ca. 2 min.
  • Anret suppen i 4 skåle og fordel sukkerærter herpå.
  • Del de bagte squashbrød og server dem sammen med suppen.

Tips

  • Hvis du udelader nannbrødet udgør det 2 lysgrønne felter. Du kan også bare tage ¼ nannbrød så kan du reducere med 1 lysegrøn felt.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!