Hurtig kartoffelsuppe med squashbrød
Antal: personer
Ingredienser
- 450 g grøn squash – i brede tynde strimler
- 1 tsk groft salt
- 25 g Revet Mozzarella 30+, Karolines køkken
- 1 fed knust hvidløg
- 400 g nannbrød
Suppe
- 200 g sukkerærter i strimler
- 200 g porre fintsnittet
- 1 l Kartoffelporresuppe 4%, Karolines køkken
Sådan gør du
Squashbrød
- Drys squashstrimlerne med salt og lad dem stå i ca. 10 min.
- Skyl dem og lad dem dryppe godt af – dup dem evt. med et viskestykke.
- Vend squashstrimlerne sammen med ost og hvidløg.
- Læg brødene på en plade med bagepapir og fordel squashblandingen herpå.
- Bag squashbrødene midt i ovnen – til de er let gyldne.
- Bagetid : Ca. 15 min. ved 225° – traditionel ovn.
- Bring imens suppen i kog ved jævn varme og under omrøring.
- Tilsæt porrerne og lad dem koge med ca. 2 min.
- Anret suppen i 4 skåle og fordel sukkerærter herpå.
- Del de bagte squashbrød og server dem sammen med suppen.
Tips
- Hvis du udelader nannbrødet udgør det 2 lysgrønne felter. Du kan også bare tage ¼ nannbrød så kan du reducere med 1 lysegrøn felt.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!