Laks med salat af spidskål, ærter og dild

 

Laks med salat af spidskål, ærter og dild

Skøn frisk spidskålssalat med ærter og kvark med smag af sennep – til nye lækre kartofler og grillet laks.
Hurtig og nem ret.
Type: Aftensmad type B, Aftensmad type C
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g fintsnittet spidskål
  • 200 g optøede eller friskbælgede ærter
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3%
  • 2 spsk sød fransk sennep
  • 1 dl grofthakket dildkviste
  • ¾ tsk groft salt
  •  friskkværnet peber

·       Hertil

  • 500 g grillet laksfilet
  • 600 g kolde kogte små kartofler

Sådan gør du

  • Vend spidskålen sammen med ærter, kvark, sennep, dild, salt og peber.
  • Smag til
  • Server spidskålssalaten med grillet laks og nye kogte kartofler.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!