Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskål

 

Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskål

Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskål – en nem og mættende hverdagsret.
Type: Aftensmad type B, Aftensmad type C, Aftensmad type A
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 liter Karolines Køkken® økologisk Tomatsuppe
  • 400 g kyllingefilet skåret i mundrette stykker
  • 250 g spidskål fintsnittet
  • 250 g cherrytomat skåret i kvarte
  • 1 dl bredbladet persille grofthakket
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 9%

Pynt

  • 1 drys bredbladet persille grofthakket

Tilbehør

  • 240 g groft rugbrød

Sådan gør du

  • Hæld suppen i en tykbundet gryde og bring i kog under omrøring.
  • Tilsæt kylling og kog i 4-5 min.
  • Bland imens spidskål, cherrytomater og persille.
  • Fordel spidskålsblandingen i 4 skåle og hæld tomatsuppen herpå – gem evt. lidt af spidskålsblandingen til servering vedsiden af.
  • Læg cremefraiche på suppen og pynt med persille.
  • Server suppen med brød.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!