Hurtig tomatsuppe med kylling og spidskål
Antal: personer
Ingredienser
- 1 liter Karolines Køkken® økologisk Tomatsuppe
- 400 g kyllingefilet skåret i mundrette stykker
- 250 g spidskål fintsnittet
- 250 g cherrytomat skåret i kvarte
- 1 dl bredbladet persille grofthakket
- 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 9%
Pynt
- 1 drys bredbladet persille grofthakket
Tilbehør
- 240 g groft rugbrød
Sådan gør du
- Hæld suppen i en tykbundet gryde og bring i kog under omrøring.
- Tilsæt kylling og kog i 4-5 min.
- Bland imens spidskål, cherrytomater og persille.
- Fordel spidskålsblandingen i 4 skåle og hæld tomatsuppen herpå – gem evt. lidt af spidskålsblandingen til servering vedsiden af.
- Læg cremefraiche på suppen og pynt med persille.
- Server suppen med brød.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!