Lun rosenkålssalat og krydrede hakkebøffer
Antal: personer
Ingredienser
Hakkebøffer
- 400 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
- 100 g Karolines Køkken® revet Mozzarella 30+
- 2 spsk frisk rosmarinblad finthakket
- 2 spsk bredbladet persille grofthakket
- ¾ tsk groft salt
Lun rosenkålssalat
- 15 g smør
- 300 g rosenkål i tynde skiver
- 200 g rødløg i tynde både
- ¾ tsk groft salt
- 175 g appelsin i tern
- 100 g frisk blåbær skyllede
- 2 spsk bredbladet persille grofthakket
Sådan gør du
Hakkebøffer
- Bland det hakkede kød med ost, rosmarin, persille og salt og form det til 4 flade bøffer.
- Lad en grillpande blive godt varm – ca. 4 min. ved kraftig varme.
- Grill hakkebøfferne ca. 1 min. på hver side ved kraftig varme og derefter ca. 6 min. ved jævn varme – vend en gangundervejs.
- Drys med salt.
Lun rosenkålssalat
- Lad imens smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
- Svits rosenkål og løg i ca. 3 min.
- Drys med salt og smag til.
- Kom rosenkål og løg i et fad.
- Fordel appelsin og blåbær på toppen og drys med persille.
- Server den lune rosenkålssalat sammen med de grillede hakkebøffer.
- Har du behov kan du spise grovbrød til
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!