Pasta med kylling og broccoli
Antal: personer
Ingredienser
Kylling og broccoli
- 20 g smør
- 500 g kyllingefilet i strimler
- 600 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
- 3 spsk grofthakket rød chilipeber
- 3 små hakkede fed hvidløg
- 1¼ tsk groft salt
- 175 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
Tilbehør
- 200 g Tørret pasta, fx spaghetti - koges
Sådan gør du
- Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en gryde.
- Brun kyllingestrimlerne ca. 3 min. og tag dem op.
- Smelt resten af smørret og svits broccoli, chili og hvidløg i ca. 1 min.
- Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt salt.
- Svits i yderligere ca. 1 min., vend halvdelen af osten i og smag til.
- Server med nykogt pasta og resten af osten.
Tip
- Retten er hot – du kan skrue op og nedfor styrken i retten – afhængig hvor meget af de hvide vægge du bruger fra chilien.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!