Pasta med kylling og broccoli

 

Pasta med kylling og broccoli

Pasta med kylling og broccoli er italiensk mad, når den er bedst - enkel og alligevel fuld af smag. Næsten alle ingredienserne er nævnt i titlen - pasta med kylling og broccoli. Så mangler der blot chili, hvidløg og ost og du har en super ret fuld af smag, men helt enkel. Det italienske køkken er kendt for sine retter af få, men rigtig gode råvarer, så pasta med kylling og broccoli er nem og hurtig at lave og passerglimrende som aftensmad, en dag hvor der ikke er så meget tid til at lave mad.
Type: Aftensmad type B
Antal: 4 personer

Ingredienser

Kylling og broccoli

  • 20 g smør
  • 500 g kyllingefilet i strimler
  • 600 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
  • 3 spsk grofthakket rød chilipeber
  • 3 små hakkede fed hvidløg
  • tsk groft salt
  • 175 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%

Tilbehør

  • 200 g Tørret pasta, fx spaghetti - koges

Sådan gør du

  • Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en gryde.
  • Brun kyllingestrimlerne ca. 3 min. og tag dem op.
  • Smelt resten af smørret og svits broccoli, chili og hvidløg i ca. 1 min.
  • Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt salt.
  • Svits i yderligere ca. 1 min., vend halvdelen af osten i og smag til.
  • Server med nykogt pasta og resten af osten.

Tip

  • Retten er hot – du kan skrue op og nedfor styrken i retten – afhængig hvor meget af de hvide vægge du bruger fra chilien.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!