Pastasalat med kylling, koriander og jordbær
Antal: personer
Ingredienser
- 3 liter vand
- 3 tsk groft salt
- 240 g tørret pasta, fx sløjfer
- 10 g smør
- 400 g hakket kyllingekød (ca. 5% fedt)
- 4 spsk hakkede friske korianderblade
- 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
- ¾ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 250 g KarolinesKøkken® Kvark 0,3%
- 1 spsk friskpresset limesaft
- 1 spsk honning
- ½ tsk groft salt
- 1 spsk friskpresset limesaft
- 200 g forårsløg i tynde ringe
- 150 g rensede blade af hovedsalat (ca. 1½ liter )
- 400 g Jordbær i halve og kvarte
Pynt
- friske korianderblade
Type B & C kan reducere i pasta - så de ikke får så mange grønne felter 50 g tørret er 3 felter.
Sådan gør du
- Bring vand tilsat salt i kog i en gryde.
- Kog pastaen 14-15 min. til den er mør uden at være blød.
- Hæld pastaen i et dørslag og brus over med koldt vand.
- Lad smørret blive gyldent i en pande.
- Steg kyllingekødet ved kraftig varme og under omrøring i ca. 5 min., til det smuldrer og bliver gyldent.
- Vend kødet med koriander, limeskal, salt og peber.
- Rør kvark, honning, limesaft og salt sammen.
- Gem halvdelen af kvarken og vend resten med den afdryppede pasta, limesaft, det stegte kød og forårsløg.
- Anret pastaen på en bund af salatblade, kom jordbær på toppen og pynt med korianderblade.
- Server resten af den krydrede kvark til.
Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!