Rabarberchutney

Rabarberchutney

Server denne spicy rabarberchutney lun eller kold til fx et stykke kylling.
Type: Tilbehør type A, Tilbehør type B, Tilbehør type C
Antal: 1 portion = 50g

Ingredienser

Hovedingredienser

  • 350 g rabarber
  • 100 g zittauerløg
  • 2 spsk. smør
  • 250 g sukker
  • 1 stk. hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 3 spsk. vand
  • 1 tsk. sambal oelek

Felterne er beregnet på en portion = 100g

    Sådan gør du

    • Skær rabarberne i skiver.
    • Pil løget og hak det groft.
    • Svits rabarber og løg i smør i en gryde.
    • Tilsæt sukker, kanelstang og vand.
    • Lad det koge uden låg i 20-30 min. – til det bliver tykt.
    • Rør af og til.
    • Smag til med sambal oelek.
    • Server lun eller kold som tilbehør til fx kylling
    Prøvet denne opskrift?Lad os vide hvad du synes om den!